Over ons

Over ons

De Asser Biljart Club’08, ja, ja 1908,(113 lentes jong!!!, 13 januari 1908) in de volksmond “A.B.C.´08” genoemd, is één van de drie officiële KNBB-biljartclubs, die gebruik maken van het “Biljartcentrum Vredeveld” aan de Bremstraat 16 te Assen en met 2 leden vertegenwoordigd is in de “Stichting Biljartsport Assen”, die eigenaar is van het biljartcentrum.
Dit mooie pand is iedere donderdagavond de thuisbasis van onze gezellige club.                      Met ca. vijftig leden, spelend op 8 wedstrijdtafels, is het altijd een gezellige en drukke bedoening. Iedereen kan een paar partijen spelen voor de clubcompetitie.                          Daarnaast is er meestal voldoende ruimte om nog met of zonder tegenspeler te trainen. Ook bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan wedstrijden van de K.N.B.B.  en toernooien in de regio. 

Iedereen, die interesse heeft, of zo maar meer wil weten over onze club, is van harte welkom om op de donderdagavond, vanaf 19.00 u. eens langs te komen om de sfeer te proeven. Uiteraard staat het bestuur altijd klaar om u tekst en uitleg te geven over alles wat onze club voor u kan betekenen en wat de kosten zijn.